fbpx

'1 jaar me-time'

Waar ik aanvankelijk uit interesse voor de binnenkant van de mens inschreef, ben ik verrast hoe deze 2 jaar contextuele coaching bijdraagt en inspireert voor de vervulling in mijn eigen leven met effect op dat van mijn dichte omgeving. Ik ben de regisseur van mijn leven en het leven is VOOR mij.

Marie-Jeanne uit Brugge

Hét Jaartraject voor innerlijke rust, zelfvertrouwen en vervulling!

In dit jaartraject gaat het om een persoonlijke bewustzijnstransformatie van een tekort-bewustzijn, waar je leeft in angst en wantrouwen, naar een echt vervullings-bewustzijn, waar je leeft in liefde en vertrouwen. En dit onafhankelijk van de omstandigheden. In deze 8 maanden durende reeks neem je inzichten mee die je hele leven veranderen in de positieve zin! Ben je klaar voor één van de mooiste reizen in, naar en voor jezelf?
Icon deelnemers scherp klein 800

Eén keer per maand live samenkomst.

Elkaar live inspireren! Niet alleen maar in een vertrouwde groep mensen. 6 keer een avond (18-22u) en 2x een vervullingsweekend.
icons webinar

Verbonden blijven.

Tussen de sessies door kan je al je vragen kwijt in een maandelijkse Zoom-sessie.
icon johan in actie

Persoonlijke diepgang

In dit traject zijn ook 3 individuele coachingsgesprekken vervat.
icon VVPF

24/7 inspiratie

In het Vervullingplatform vind je tal van video's, samenvattingen, opnames en de mogelijkheid om onbeperkt te chatten en vragen te stellen.
Alle data kan je onderaan deze pagina vinden!

De belangrijke dingen van het leven!

Op school leer je wiskunde, fysica en talen. En toch, als je mensen vraagt wat ze het belangrijkste vinden in hun leven, dan antwoorden ze meestal: gelukkig zijn, dat realiseren waar ze echt goed in zijn en tevreden zijn met zichzelf.
Vreemd genoeg is daar in de meeste scholen de minste aandacht voor. Je wordt voorbereid op het leven alsof het leven een wedstrijd is, alsof je ergens moet 'aankomen'. Maar waar leer je gelukkig en vervuld te leven? Waar leer je hoe relaties aan te gaan? Waar leer je hoe om te gaan met tegenslagen en met moeilijke gebeurtenissen uit je verleden?

Johan stelde als kind al vast dat de meeste mensen heel gedempt leven. Het is alsof ze de rolluiken dicht hebben. En toch zit in elk mens, diep van binnen, een prachtig en enthousiast kind of licht dat wil schijnen.
Doorheen zijn meer dan 20 jaar ervaring als osteopaat en als internationaal lesgever in de neurologie inspireerde hem voornamelijk het 'natuurlijke denken' en het functioneren van de hersenen kennen. In 2009 ontdekte hij bij Stephan en Maria Craemer de Contextuele Coaching en verdiepte zich daar helemaal in.

De belangrijkste insteek is dat je bij jou en bij alle mensen, het 'licht' wat je bent, herontdekt, je licht weer laat schijnen en je niet meer laat dempen door de mening van anderen of destructieve overtuigingen over jezelf.

Sinds 2012 organiseert Johan een jaartraject in België. Al honderden mensen konden hierdoor zichzelf herontdekken en zichzelf opnieuw creëren, zelfzeker door het leven gaan, innerlijke rust ervaren, dingen verwezenlijken waar ze vooraf enkel konden van dromen, zichzelf accepteren zoals ze zijn en meer zelfs, geïnspireerd zijn over zichzelf en over het leven.

"Life is not about finding yourself, it's about creating yourself"

Wil jij ook:

icon zelfvertrouwen toekomst

levensgeluk en vervulling

icon zelfbestemming

zelf je leven sturen.

icon zelfvertrouwen 6

meer zelf-vertrouwen

icon innerlijke rust 3

innerlijke rust


icon leiden door anderen

je niet meer laten leiden door wat anderen denken.

icon twijfel 2

minder twijfelen aan jezelf.

icon angst 2

minder angst

icon stress

minder stressJe grenzen verleggen

in plaats van steeds tegen hetzelfde aan te lopen.

Je kent het, je verandert de omstandigheden in je leven, maar je loopt toch steeds tegen hetzelfde probleem aan. Dit kan op persoonlijk vlak zijn, waar je eigenlijk steeds hetzelfde diepe gevoel hebt van tekort te schieten, minderwaardig te zijn of onbelangrijk te zijn. Dit kan in relaties zijn, dat je in je relatie of met verschillende partners die je had, steeds op dezelfde grens stoot. Of misschien is het op financieel gebied dat je steeds dezelfde grens kent.
Deze grens wordt niet bepaald door je omstandigheden. Deze grens zit in je denken en enkel daar kan je ze verleggen.

Wil jij je grenzen verleggen? Wil je jezelf ontwikkelen en nieuwe grenzen opzoeken?
Contextuele Coaching is een inspirerende zelfontwikkeling. Jij bent de regisseur van je leven, voor 100%. Dit geeft je een enorme innerlijke rust.


Levensgeluk en vervulling leven

ipv alles te hebben en toch niet gelukkig te zijn.

Alles is er om gelukkig te zijn, je weet het. Je hebt eigenlijk geen enkele reden om het niet te zijn. En toch voelt het niet zo, het is alsof het van binnen niet echt aankomt. Je weet wel dat geluk niet buiten jezelf ligt, maar hoe ervaar je dan dat levensgeluk waarvan altijd sprake is?

Geluk ligt niet buiten jezelf. De nieuwere methodes zoeken het geluk binnenin jezelf. De meeste methodes gaan op het niveau van het voelen. Volg je hart, voel of het goed voelt, en als het goed voor jou voelt, dan is dat goed.
Je gevoel is echter afhankelijk van wat je denkt, van je oordeel over iets. Dus als er iets is wat je positief beoordeelt, voel je je goed. En heel snel is je geluk of je goede gevoel weer afhankelijk van wat buiten jezelf gebeurt.
Daarom spreken wij van vervulling en niet van gelukkig zijn. Streven naar steeds gelukkig zijn, je steeds goed voelen, maakt op de duur ongelukkig. In vervulling zit alles. Je kan ook vervuld verdrietig, angstig of kwaad zijn. In een vervuld leven is alles vervat.
Vervulling ligt in je denken. En het meeste van je denken ben je je niet bewust. Je wordt al heel je leven getraind in denken in 'tekort', dat werd je aangeleerd. Wij oefenen je weer te denken in 'Vervulling'. Je gevoel volgt vanzelf en je verhoogt je algemene gevoelskwaliteit en levensgeluk in je leven, onafhankelijk van de omstandigheden.

Inversteren in jezelf is de beste investering!

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven, JIJ bent de sleutel tot geluk, vervulling en succes. Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen. Met Contextuele Coaching ontdek je jezelf, je leert jezelf kennen en je creëert jezelf. Je ontdekt hoe je denkt, waarom je steeds weer aan dezelfde grenzen stoot en hoe je dat kan veranderen. Je ontdekt hoe je je voelt en handelt tegenover jezelf, tegenover andere mensen: je partner, het andere geslacht, collega's, vrienden en familie. Je ontdekt jezelf in relatie tot je gevoel, je zelfwaarde, je zelfvertrouwen, in relatie tot groepen, tot geld en tot het leven. Je leert weer echt vertrouwen in je Zelf.

Zo verander je jouw leven ingrijpend. Je creëert een andere kwaliteit in jouw relaties, hebt betere resultaten financieel en hebt vooral bij voor-en tegenspoed een enorm verbeterde relatie met jezelf. Het is leuker vertoeven bij jou. En aangezien jij de persoon bent die het meeste tijd met jou spendeert, profiteer je daar enorm van. En gegarandeerd zullen ook andere mensen liever met jou vertoeven.

Maak van je leven één lange ME-time.

Samen gaat het makkelijker.

Je omgeving is belangrijk, de context bepaal je voor een groot stuk zelf. Vertoef je steeds met mensen die negatief zijn ingesteld, dan heb je meer kans om dat ook te doen. Uit onderzoek blijkt dat je meer kans hebt om gelukkig te zijn als je binnen 1,5km woont van iemand die gelukkig is. Je buren profiteren dus ook als jij in jezelf investeert..;-)

Het is daarom belangrijk je te omringen met mensen die ook meer levensgeluk, meer vervulling willen, mensen die ook hun leven zelf in de hand nemen en meer doen dan jammeren en klagen over hun problemen. Samen maak je verbinding en zet je stappen, in een vertrouwensvolle omgeving. Je ondersteunt elkaar, inspireert elkaar aan en hebt gelijkgestemden.

Alleen is het zoveel moeilijker om je mindset op het spoor te komen en te veranderen.
Door al vele jaren met groepen te werken, weten we dat, in tegenstelling tot wat sommige mensen ons bij het begin zeggen, hoe groter de groep is, hoe beter het werkt en hoe inspirerender het is.

Zeer diepgaand, spiritueel en toch de voetjes op de grond.

De Contextuele filosofie biedt een heel diepgaande mogelijkheid. Je pakt de zaken echt aan bij de wortel. Het is spiritueel en toch rationeel gebracht. Je begrijpt het, het is logisch en helemaal niet esoterisch.

Je leert kennen wie je dacht te zijn en je ontdekt wie je werkelijk bent.

We vertellen jou geen nieuwe waarheden. We bieden enkel standpunten aan. Die kan je innemen of ook niet.

Standpunten van tekort, leiden tot tekort, angst en wantrouwen. Standpunten van vervulling, leiden tot vervulling, liefde en vertrouwen.

De kracht van herhaling zorgt voor een langdurig effect.

Een bekende quote van Einstein luidt: 'de oplossing ligt nooit op het niveau waar het probleem is ontstaan'. Je kan, anders gezegd, niet op dezelfde manier blijven denken en toch langdurig andere resultaten verwachten.
Met Contextuele Coaching belichten wij de zaken vanuit verschillende standpunten, ook heel ongewone standpunten. We hebben daarbij een voorkeur voor standpunten die functioneren voor jouw vervulling en jouw succes. Anders denken is oefenen. Het is als een nieuwe tennisslag leren. Je oefent het en oefent het, tot het een automatisme wordt. Daarom is herhaling, repetitie en een langer traject zeer aangewezen om het echt in je leven te integreren.

Individueel of als koppel

INSCHRIJVEN

Je kan ook kiezen voor een periodieke betaling over 9 of over 12 maanden.
1 jaar me-time 2

1 jaar ME-time individueel

2499€NU 1600€

1 jaar me-time koppel

1 jaar ME-time - koppels

4499€NU 3200€


Waarom wil je erbij zijn?

 • word zekerder van jezelf
 • creëer een groter levensgeluk
 • denk, voel en leef in vervulling
 • ervaar meer innerlijke rust

Waarom wil je erbij zijn?

 • wees helemaal in vrede met je verleden
 • verdiep je relatie(s)
 • zet om, hetgeen jij wil.
 • neem zelf het stuur van je leven in handen

Waarom wil je erbij zijn?

 • afscheid nemen van oude patronen uit je jeugd
 • het leven leiden wat jij wilt
 • je niet meer laten beïnvloeden door wat anderen denken
 • leven in liefde ipv angst

Voor mij was het de investering meer dan waard om uit mijn onhaalbaar en lastig perfectionisme te komen. Wat een ware verlossing.

Annick uit Waregem

Ik had vroeger geleerd om altijd maar door te gaan. Ik dacht echt dat ik niet 'neen' kon zeggen en voelde me helemaal geleefd. Wat ik zag in de training, kon ik direct toepassen in mijn job, bij mijn gezin en kon zelfs mijn omgeving inspireren! Bijna een jaar verder heb ik vervulling gevonden en kan ik niet wachten om aan mijn tweede jaar te beginnen! Levensveranderend!

Tom uit Ardooie

Mijn grootste winst, waar ik het meest dankbaar voor ben , ben ikzelf :-D En toen zijn de doorbraken zich gaan opstapelen, een liefdevolle relatie , een super leuke job (nog steeds dezelfde!), een innige band met mijn zussen (ook nog steeds dezelfde :-D) ... Het zijn kleine en grote stappen die mij nu zo gelukkig maken in mijn nieuwe leven. Het leven waarvan ik droomde en al jaren op wachtte. Toch onvoorstelbaar als je weet dat eigenlijk niets groots in mijn omgeving veranderd is (wel een vriend van 1m96 🤪) en ik dan nu toch wel gelukkig ben?! Ik wens het iedereen toe om gelukzalige doorbraken mee te maken! Gun dit jezelf!

Elien uit Lier

Ik twijfelde enorm om dit bedrag in mezelf te investeren. Was ik het wel waard? Het is onvoorstelbaar hoeveel waarde ik heb teruggekregen. Het is alsof mijn leven nu weer van mij is, dat ik weer vrij ben en een veel betere levenskwaliteit heb.

Dirk uit Mechelen

Hoe werkt het?

Met een groep mensen, die allemaal deelnemen om zichzelf te ontwikkelen, komen we gedurende 8 maanden (oktober tem mei) op maandelijkse basis samen. Ieder komt met zijn eigen thema en interesses. Iedereen is natuurlijk verschillend maar op het niveau waarop wij werken, toch zeer gelijkaardig. In groep ben je veilig, je hoeft niet ongewenst naar voor te treden en het kan wel. Vertrouwelijkheid staat voorop en je bepaalt zelf. Aan de hand van coachingsgesprekken, oefeningen en theoretische belichtingen ontdekken we niet-bewuste denkpatronen die jouw resultaten bepalen. De groep is absoluut veilig en een grote meerwaarde tov individuele coachings

Onze coachings zijn geen therapie. Het zijn pure zelfontwikkelingscursussen zoals je ze nergens anders in de lage landen zal vinden.

Formule

Dit jaartraject is erop gericht een succesvol en vervuld leven ook voor jou mogelijk te maken. We starten in oktober 2023 weer. Het traject omvat 6x een avondbijeenkomst en 2x een weekend training. Dit traject kan je volgen in Roeselare, in Brugge of in Antwerpen. De avondtrainingen gaan van 18u-22u, in Antwerpen op dinsdag, in Brugge op woensdag en in Roeselare op donderdag. De 2 volledige weekends (in november en maart) zijn op de zaterdag en zondag van 10-18.00u, met alle groepen samen.

Tussen de sessies is er ook nog een vrijblijvende zoom-sessie. Verder is er mogelijkheid voor gesprekken met je mentor of voor een coachinggesprek.
Je krijgt ook toegang tot het Vervullingsplatform (het nieuwe e-learning-platform), waar je interessante zaken kan (her)bekijken.

Praktische informatie


VERVULLINGSDAG12 augustus 2023

Doe mee aan de VERVULLINGSDAG op 12 augustus 2023!

In deze inspirerende dag gaan we in op:

 • verschillende killers en sleutels van jouw vervulling.
 • de sleutel die bij jezelf te vinden is.
 • de overtuigingen die jouw rem zijn op je geluk.

"TRANSFORMEER JE BEWUSTZIJN EN BEVRIJD JE ZELF"

Mis deze dag niet! Het is:

 • Leerrijjk
 • Plezierig
 • Inspirerend
 • Transformerend
 • Super goedkoop! Nu voor 75€!