fbpx

COACHING VOOR SUCCES EN VERVULLING

wie, wat, waarom?

Anders dan anders!

Onze Coaching is anders dan anders. Het is niet alleen zeer resultaatgericht, maar ook zeer logisch en concreet. Niet zweverig en vaag, maar duidelijk en samenhangend.

Coaching voor Succes en Vervulling is een unieke, resultaatgerichte coachingmethode die rekening houdt met de natuurlijke wetmatigheden en die onderzoekt welke standpunten en overtuigingen (contexten) jouw resultaten in je leven sturen. Met de grens waar je tegenaan loopt als uitgangspunt, ga je als het ware op ontdekkingsreis naar jouw mentaal-emotionele landkaart die jouw leven en jouw resultaten stuurt. Daardoor kun je herkennen welke diepste en niet-bewuste overtuigingen ervoor zorgen dat je niet hebt wat je wilt hebben, je steeds weer tegen dezelfde problemen aanloopt en je je niet zo voelt zoals je je zou willen voelen. Als je de echte oorzaak kent, kun je die ook veranderen.

Dat is de dingen echt bij de wortel aanpakken. Dan zijn er resultaten mogelijk die je voordien als onmogelijk hebt geacht!

De meeste coachings geven tips en tricks ("doe dit, doe dat", "denk positief, dan komt het goed"), maar vergeten daarbij de kijken hoe het écht komt dat iemand financiële problemen heeft, steeds maar de verkeerde partner kiest, zo moeilijk nee kan zeggen of zich zo onzeker voelt. De basis hiervan ligt namelijk altijd bij onze diepste, niet-bewuste standpunten en overtuigingen, die wij gedurende ons leven hebben gecreëerd en verankerd hebben in ons (niet-bewuste) denken. Ons (niet-bewuste) denken creëert een kader, een context, die de resultaten in ons leven stuurt. De contexten kleuren onze perceptie van de werkelijkheid.

Ons werk kan je samenvatten door te stellen dat wij standpunten presenteren die functioneren voor succes en vervulling. We ontkrachten jouw standpunten die je tegenhouden dat te bereiken.

Op school leer je fysica, wiskunde en talen. Je leert dingen te herhalen die je niet interesseren. Wat je niet leert, is wat het belangrijkste is in je leven: hoe word je gelukkig, hoe word je succesvol? Bij ons kan je tuinieren in je tuin der gedachten en alle standpunten die niet functioneren voor jouw vervulling, verwijderen.

Het is een zeer leuke, interessante reis naar jezelf. Je leert aspecten kennen van jezelf die je nooit eerder had belicht.

Efficiënt!

Coaching voor Succes en Vervulling wordt ondermeer gebruikt om je natuurlijke begeestering te herontdekken. Die natuurlijke begeestering, bij kinderen nog duidelijk aanwezig, is bij volwassenen meestal erg geremd. Het is dus een zeer efficiënte manier om

 • uit te vinden wat jou blokkeert om jouw gewenste resultaten te bereiken
 • het snel en blijvend op te lossen
 • zo je eigen leven te sturen

Meerwaarde!

Contextuele coaching is een absolute meerwaarde voor iedereen die nog wat voor heeft met zijn leven, die zich wil ontplooien en die wil gaan voor een succesvol en vervuld leven. Contextuele coaching geeft aan 'gelukkig zijn' een nieuwe dimensie. Want jouw geluk is meer dan

 • wat anderen van je denken
 • wat je hebt en wat je niet hebt
 • datgene wat je overkomt

Wil je meer weten over onze coaching, klik dan hier:
Meer informatie
 

Heb je er al zin in, maar weet je niet welke stap het meest geschikt is voor jou,
dan bespreken wij dit graag in een gratis verkennend gesprek.

VERVULLINGSDAG12 augustus 2023

Doe mee aan de VERVULLINGSDAG op 12 augustus 2023!

In deze inspirerende dag gaan we in op:

 • verschillende killers en sleutels van jouw vervulling.
 • de sleutel die bij jezelf te vinden is.
 • de overtuigingen die jouw rem zijn op je geluk.

"TRANSFORMEER JE BEWUSTZIJN EN BEVRIJD JE ZELF"

Mis deze dag niet! Het is:

 • Leerrijjk
 • Plezierig
 • Inspirerend
 • Transformerend
 • Super goedkoop! Nu voor 75€!