CONTEXTUELE COACHING

wie, wat, waarom?

Anders dan anders!

Contextuele Coaching is anders dan anders. Het is niet alleen zeer resultaatgericht, maar ook zeer logisch en concreet. Niet zweverig en vaag, maar duidelijk en samenhangend.

Contextuele Coaching is een unieke, resultaatgerichte coachingmethode die rekening houdt met de natuurlijke wetmatigheden en die onderzoekt welke standpunten en overtuigingen (contexten) jouw resultaten in je leven sturen. Met de ongewenste resultaten als uitgangspunt, die zichtbaar zijn op het inhoudsvlak, ga je als het ware op ontdekkingsreis naar jouw mentaal-emotionele landkaart die jouw leven en jouw resultaten op inhoudsvlak vorm geeft. Daardoor kun je herkennen welke contexten ervoor zorgen dat je niet hebt wat je wilt hebben, je steeds weer tegen dezelfde problemen aanloopt en je je niet zo voelt zoals je je zou willen voelen. Als je de echte oorzaak kent, kun je die ook veranderen.

Dat is de dingen echt bij de wortel aanpakken. Dan zijn er resultaten mogelijk die je voordien als onmogelijk hebt geacht!

De meeste coachings geven tips en tricks ("doe dit, doe dat", "denk positief, dan komt het goed") enkel op inhoudsvlak, maar vergeten daarbij de kijken hoe het écht komt dat iemand financiële problemen heeft, steeds maar de verkeerde partner kiest, zo moeilijk nee kan zeggen of zich zo onzeker voelt. De basis hiervan ligt namelijk altijd bij onze diepste, niet-bewuste standpunten en overtuigingen, die wij gedurende ons leven hebben gecreëerd en verankerd in ons (niet-bewuste) denken. Ons (niet-bewuste) denken creëert een kader, een context, die de resultaten in ons leven stuurt. De contexten kleuren onze perceptie van de werkelijkheid.

De Contextuele Coaching gaat dus niet voor een "quick fix" met matige resultaten, maar voor het aanpakken van de problemen bij de wortel, dus op contextvlak. Hierdoor zijn blijvende verandering in denken, voelen en handelen en bijgevolg in onze resultaten mogelijk. Meer dan 70.000 mensen deden je het al op die manier voor. Zij hebben het stuur van hun leven weer in eigen handen genomen. Want succes en vervulling is voor iedereen mogelijk!

Efficiënt!

Contextuele coaching wordt ondermeer gebruikt om je natuurlijke begeestering te herontdekken. Die natuurlijke begeestering, bij kinderen nog duidelijk aanwezig, is bij volwassenen meestal erg geremd. Contextuele coaching is dus een zeer efficiënte manier om

  • uit te vinden wat jou blokkeert om jouw gewenste resultaten te bereiken
  • het snel en blijvend op te lossen
  • zo je eigen leven te sturen

Meerwaarde!

Contextuele coaching is een absolute meerwaarde voor iedereen die nog wat voor heeft met zijn leven, die zich wil ontplooien en die wil gaan voor een succesvol en vervuld leven. Contextuele coaching geeft aan 'gelukkig zijn' een nieuwe dimensie. Want jouw geluk is meer dan

  • wat anderen van je denken
  • wat je hebt en wat je niet hebt
  • datgene wat je overkomt

Wil je meer weten over de contextuele coaching, klik dan hier:
Meer informatie
 

Heb je er al zin in, maar weet je niet welke stap het meest geschikt is voor jou,
dan bespreken wij dit graag in een gratis verkennend gesprek.