Johan Schelpe

Gecertificeerde Contextuele Coach / Business Coach


In mei '68 kwam ik een kijkje nemen op deze mooie wereld te Brugge. Na mijn studie kinesitherapie leerde ik de osteopathie kennen en startte ik in 1998 startte mijn eigen osteopathiepraktijk.

Als osteopaat weet ik hoe de menselijke hersenen functioneren, hoe denkprocessen ontstaan, hoe mensen waarnemen en hoe éénieder uiteindelijk zijn eigen wereld creëert. In 2009 bezocht ik een training bij de Coachingacademie in Duitsland. De contextuele filosofie boeide mij enorm en daarom heb ik de intensieve opleiding tot contextuele coach en contextuele businesscoach gevolgd.

Klik hier voor mijn volledige levensloop:
Levensloop Johan

Déborrah Schelpe

Contextuele coach in opleiding


Al vroeg raakte ik gefascineerd door het menselijk lichaam. Ik was altijd zeer sportief bezig en zocht daarin vaak mijn grenzen op. Voor mij was de keus om kinesist te worden daarom vanzelfsprekend.

Na het behalen van mijn diploma in 2005, heb ik ook de opleiding tot osteopaat gevolgd. Ik vond het indrukwekkend hoe ons lichaam in elkaar steekt en hoe onze hersenen de werkelijkheid scheppen.

Op dit moment volg ik de opleiding tot contextuele coach bij de Coaching Academie in Duitsland. Door de contextuele filosofie kon ik al veel dingen in mijn leven veranderen met tot gevolg dat ik nu vervuld in het leven sta.

Die ervaring van een vervuld leven wens ik iedereen toe. Daarvoor sta ik als coach.


 

Heb je er al zin in, maar weet je niet welke stap het meest geschikt is voor jou,
dan bespreken wij dit graag in een gratis verkennend gesprek.