fbpx

Volg je lentekriebels en schrijf nu in voor 49€!

In deze inspirerende trainingsdag vatten we de kernpunten van onze methode en filosofie samen en krijg je de mogelijkheid ze toe te passen op jou.
Iedereen wil graag gelukkig zijn. Je wenst het ook je dierbaren toe. Iedereen wil graag succesvol zijn en dat in zijn leven doen en bereiken wat hij belangrijk vindt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe word je succesvol en gelukkig?

Seminariedag voor jouw vervulling

Wat zijn de sleutels en de killers van jouw vervulling?

In de vervullingsdag zie je wat functioneert en wat niet functioneert voor succes en voor geluk (wij noemen het vervulling omdat dit veel meer bevat). Wat wil JIJ echt bereiken en doen in je leven? Dat wat verder gaat dan wat je denkt dat van jou verwacht wordt of wat anderen zouden kunnen denken. Stel dat alles mogelijk zou zijn, hoe zou je leven er dan uitzien op persoonlijk vlak, op relatievlak, op werkvlak en op financieel vlak?

In de vervullingsdag onderzoeken we wat tussen jou en je succes en vervulling staat. Wat staat je geluk en jouw succes nog in de weg? En je zal zien, de sleutel ligt bij jou!

- Wanneer: zaterdag 1 mei 2021
- Tijd: van 10u - 17u30
- Waar:ONLINE, van achter jouw scherm, bij jou thuis
- Investering: nu 49€ (ipv 149€)In de vervullingsdag zie je:

  • Hoe ben je steeds regisseur van je eigen leven?
  • Hoe kan je denken en leven zonder schuld?
  • Hoe raak je voorgoed van je schuldgevoel af?
  • Hoe neem je steeds verantwoordelijkheid?
  • Hoe kan je alles vergeven?
  • Hoe maak je je los van je verleden?
  • Welke waardes funtioneren niet voor vervulling?
  • ........
Geluk, vervulling en succes liggen niet buiten jezelf! Dat is goed nieuws want dan heb je het ook zelf in de hand. Geluk, vervulling en succes worden gestuurd door je denken. Onze hersenen functioneren voor 93% niet-bewust. Slechts 7% denk je bewust. Dat wat je niet bewust denkt, weet je niet maar stuurt je leven.

In de vervullingsdag stellen we de sleutels en de killers voor voor vervulling. Je traint je bewustzijn in het denken in vervulling en aangezien je denken je resultaten stuurt in je leven, kan het een levensveranderende dag worden. Op enkele van die killers en sleutels gaan we dieper in, werken ze uit en kan je echt beleven hoe dat bij jou is. Je kan beleven wat je in een boek niet ervaren kan.

In school leer je veel over wiskunde, fysica en talen, je leert er echter niets over hoe je gelukkig kan zijn, hoe je een goede relatie opbouwt en hoe je je doelen bereikt. Dit zijn nochtans de echt belangrijke dingen in je leven. In de vervullingsdag kan je net die dingen oppikken.

Reserveer nu nog je plaats en maak gebruik van 100€ korting

Je zal zien dat deze dag je leven kan veranderen!
 
 

00

days


00

hours


00

minutes


00

secondsKen je het, het gevoel om te veel geleefd te worden? Je voelt je geremd door de omstandigheden, door wat anderen zouden kunnen zeggen of denken of door tegenslagen die keer op keer op je pad komen?

Voel je je vaak verplicht? Je voelt dat je niet anders kan, het zijn je ouders, je kinderen, je familie, je buren, ....

Ken je het, steeds tegen dezelfde grens aan te stoten? Is het in je relatie dat je steeds hetzelfde thema hebt, of je steeds de verkeerde partner tegenkomt? Stoot je steeds aan dezelfde financiële grens en wil je die overschrijden? Of heb je op je werk of in je onderneming steeds weer dezelfde grenzen?

Ken je het te weinig vertrouwen te hebben? Je wil steeds alles controleren, onder controle hebben. Het leven wordt zo heel erg druk en zwaar. Of is het jezelf die je niet vertrouwt en heb je te weinig zelfvertrouwen?

Ken je het dat je je gedomineerd voelt door een bepaald gevoel, Het gevoel van door je gevoelens geleefd te worden? Dit uit zich vaak in uitspraken: 'dit maakt me zo kwaad' of 'dit maakt me verdrietig' enz. Doe je vaak deze uitspraken?

Is je antwoord op één of meerdere van deze vragen 'ja', dan is de vervullingsdag zeker iets voor jou.
dansende Hanne en Wouter
Je leven is geen wedstrijd,
je kan het niet winnen of verliezen.
Het leven is een dans(Alan Watts)

 
 

Het was opnieuw een inspirerende dag. Ik heb er veel aan gehad. Er kwamen verschillende situaties aan bod die ikzelf herken in mijn dagelijks leven. Het boeiende is, je luistert, je herkent, je voelt een verbondenheid want je zegt, hmmm,... die heeft dat ook meegemaakt. Je gaat door de gesprekken eindelijk op zoek naar de echte oorzaak en daar schrik je wel even van. Zo had ik het niet bekeken! Uiteindelijk kan je met een situatie die je leven blokkeert aan de slag.

Siska uit Roeselare

'Deze Vervullingsdag was voor mezelf een meerwaarde omwille van de verdieping. Het is een ideale manier om te proeven van het aanbod. Er wordt meteen 'geoefend' wordt adhv concrete ervaringen van deelnemers. Ik omschrijf het als een oefen-groei- verdiepingsdag in vervulling. Precies omdat deze contextuele benadering zo anders is, was het voor mij persoonlijk opnieuw een meerwaarde om er bij te zijn en daardoor vrijer en authentiek in 't leven te staan, met behoud voor je eigen autonomie en respect voor die van anderen; om zelf de regisseur van je leven te zijn met minder ergernissen naar anderen en het leven te ervaren.

M. uit Brugge

'De Vervullingsdag gaf mij een boost en voeding om verder te gaan met alle inzichten zomaar aangereikt wat mijn leven veel rijker maakt!! Dank aan het hele team voor de wijze levenslessen! Moest iedereen dit volgen dan zou de wereld er heel wat positiever uitzien en elke persoon gelukkig zijn!!'

Mieke uit Ieper

Deze trainingsdag scoort 9,3/10 bij de deelnemers, wat vonden ze zo goed?

Dieptegang, persoonlijke thema’s, interactie,...
De korte sessies tussendoor in duo, waardoor je meer/andere inbreng hebt. Zo heb ik ook kunnen praten met mensen die al het jaartraject gevolgd hebben en met iemand die net als ikzelf zich ingeschreven heeft voor het jaartraject 2021.
'goede opbouw van de verschillende zaken die aan bod kwamen'
'Tevreden over de ganse lijn,jullie begeestering werk heel positief!!'
'Teveel om op te noemen'
'Alles op een rijtje, het grote overzicht werd bewaard, de nodige humor erbij, ...'
'Hartelijke! sfeer, niet dwingend, geruststellend.'
'Alles rond vertrouwen: Het wantrouwen durven wantrouwen, vertrouwen op een woord ( als je je woord niet gaf ,kan het ook niet gebroken worden ) en vertrouwen op het leven, dat het leven VOOR ons is, ...
Dat waarde-oordeelvrij luisteren naar elkaar, ook naar kinderen. Het meteen 'werken' met concrete situaties is zo een ervaringsgericht geschenk omdat de inhoud meteen toegepast wordt en ik daar toch telkens ook iets van mezelf in terugvind.'
'Herhaaldelijk te horen : Dit is geen waarheid. Ik merk dat het de weerstand van mijn denken wegneemt, waardoor hetgeen ik hoor binnenkomt. Ook herhaaldelijk de uitleg te horen van het schema en dat telkens te zien : A brengt ons naar A' en B brengt ons naar B'. Dat houdt me alert, merk ik. Voorbeelden van jullie zelf. Ook dat ik hoor dat jullie zeggen dat het voor jullie een weg blijft . . . jullie eenvoudige taalgebruik, ondanks dat jullie wetenschappers zijn. maakt het (voor mij toch) toegankelijk.'