Webinars in corona-tijd.

In deze corona-tijd heb je het ofwel heel erg druk ofwel zit je thuis en heb je plots een heel ander leven. Je weet met je tijd geen raad of je wordt geconfronteerd met jezelf of je kan eindelijk eens de dingen doen waar je nooit tijd voor hebt gemaakt.
Een ding is zeker: de wereld staat op zijn kop. Dit is een scenario die enkel in films voor mogelijk werd gehouden. Het was onvoorstelbaar dat een land, een werelddeel of zelfs eigenlijk de hele wereld eens 3 weken helemaal plat zou liggen, eens gewoonweg alles met vakantie (uitgezonderd onze helden van de zorg en de supermarkten en alle toeleveringsbedrijven).

Dat de wereld er na de corona-crisis anders zal uitzien is zeker. Het zal zeker ook zijn positieve effecten hebben. Eén ervan is dat we ons toch eens bewust worden van de dingen die we allemaal zo normaal vinden. Dit heel vaak zo, je bent je maar bewust van de waarde van iets als je het niet meer hebt.

Dit kan een aanzet zijn voor jou om bewuster te leven. Je eigen leven echt in de hand te hebben en te sturen.

En om hieraan bij te dragen, geven we in de corona-tijd verschillende gratis webinars waar je je kan laten inspireren voor een vervuld leven tijdens en na corona.

Heb je zelf een mooi onderwerp voor een webinar, stuur het graag door.

See you in één van de webinars.

>> hier kan je de opnames van de voorbije webinars bekijken <<


Hoe kan ik mezelf beter accepteren?
wanneer: donderdag 14 mei om 20u

Vele mensen hebben het moeilijk om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Het leidt tot slechte gevoelens, onzelfzekerheid en stress. Toch is zelfliefde de sleutel tot vervulling. Jezelf accepteren gaat niet ver genoeg. Dan accepteer je jezelf, maar denk je eigenlijk dat je anders had moeten zijn. In dit webinar gaan we dus nog een stukje verder. Kijk je mee?